• 58
    bu konuda çok büyük sıkıntılar olduğunu düşünüyorum. büyük takımın ayrıcalığı nedir? iyi tesisler, taraftar desteği, iyi teknik ekip, iyi futbolcular vs. uzar gider. peki eski takımında aldığın maaş buraya gelince artması nedendir anlamam. tamam büyük takıma geldin ödüllendirilebilirsin, sıkıntı yok. ancak % 1000 lere dayanan maaş artışları çok büyük sorun teşkil ediyor.

    ahmet çalık üzerinden devam edeceğim.

    gençlerbirliği'nde 500 bin tl'ye oynayan bi arkadaştı bu. galatasaray'a isteniyor falan filan. şimdi bu adama 550 bin tl teklif etsen gelmiyorum mu diyecek? gelmezse de gelmesin ayrıca. sana galatasaray gibi bir kulüpte oynama fırsatı verilmiş hatta daha fazla maaş da alacaksın. ama istemiyorum mu diyeceksin? buna katiyen inanmam. bu bildiğin bizim yöneticilerin beceriksizliği. net. şimdi bu adam galatasarayda 900 bin euro'ya oynuyor. yani 3.5 milyon tl. yani eski maaşının 7 katı. öhh be kardeşim öhh. sonra neden kulüpler batıyor. batar tabi. sen 50 kuruşluk suya 3.5 tl verirsen ve bu sudan 1 milyon tane alırsan elbette batarsın.

    sonuç olarak ortada çok büyük bir yanlış var. ve bu yanlış sürdürülüyor. takımda maaş skalası oluşturulmalı ve maksimum maaş belirlenmeli. bu da bana göre. net 3.5 milyon euro'dur. o da sadece muslera'ya verilmelidir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın