resim
Gilbert Imbula Wanga
Takım:-
Mevki:Ön Libero
Yaş:32
Boy:1.86
Uyruk:Kongo DC
  • 190
    oyuncu takımının isviçre kampı kadrosunda yer aldı ve hazırlık maçlarında oynadı.kişisel instagram hesabından paylaştığı fotoğraflarda huzurlu ve keyifli gözüküyor.

    quakerboy başından beri oyuncuyla anlaşıldığını,stoke city'nin oyuncuyu kiralık vermek istemediğini söylüyor.

    kendisini bielsa'lı marsilya döneminden beri takip ediyorum,özel ilgi duyduğum topçulardan biridir imbula.ilk adı bizimle anıldığından beri çok istiyorum gelmesini.birinci neden çok sevdiğim bir futbolcu olması fakat asıl ve ikinci neden bu takımın en büyük eksiği olan orta sahada topu ileriye taşıyamama ve tempo sorununa çözüm olacağını düşünüyorum.

    1.85'lik bir oyuncu için oldukça teknik ve çabuktur.hızlı diyemem belki ama çabuktur.kendi ekseni etrafında öyle selçuk gibi mevsim değişmeden dönemeyen futbolcular gibi değildir.ben arkasında vainqueur ya da fernando tarzı oyuncularla oynarsa daha iyi oynacağını düşünüyorum.

    orta sahadan ileri topla birlikte çok çabuk patlamaları vardır.zaten onu özel yapan bu patlamaları.topu soluna alıp vucüdunu topla rakip arasına koyarsa o topu almak imkansıza yakındır.çevre kontrolü iyidir,özgüveni yüksek bir oyuncudur(oyun içinde).

    daha 24 yaşında kendisi için şimdiye kadar 50 milyon euroya yakın bonservis ücreti ödendi.potansiyeline marsilya'dan bari hala tam ulaşılabilmiş değil.

    bu transferin olması çok zor kişisel görüşüm fakat olursa ve yanına arkasına süpürülebilecek bir oyuncu alınırsa orta sahamız kağıt üzerinde çok iyi bir seviyeye gelir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın