resim
Jamie Ryan Hopcutt
Takım:IFK Mariehamn
Mevki:On Numara
Yaş:32
Boy:1.80
Uyruk:İngiltere
  • 4
    "oynadığım her dakika, her topla buluşmam unutulmayacak bir anıydı. hayatım boyunca böyle bir golü, böyle bir takıma karşı atabilmeyi düşlemiştim. oynadığımız maçta anne ve babamı davet ettim, onların da bu ana canlı tanıklık etmeleri çok güzel bir şeydi. şimdi rövanşta neler olursa olsun, oynadığım her andan keyif almaya bakmalıyım. harika bir stat, harika çimler ve inanılmaz bir türk cehennemi. eşleşme sonrası hemen her takım arkadaşım elliden fazla "cehenneme hoş geldiniz!" mesajı aldı. kendi sahamızda oynadığımız maçta 300 kişiyle bile yaptıkları tezahürat ve baskı çok etkiliydi. istanbul'da 30 bin kişi önünde kendimi şampiyonlar ligi finaline hazırlar gibi hazırlıyorum. bir sonraki tura geçeceğimiz konusunda herkes umutsuz olsa da, ben asla öyle olmayacağım. ilk maçta oynadığımız oyunu herkes gördü."

    bu sözleri sarfetmiş. adamlar için bir rüyaya sebep olduk. tabi bizler için bir kabus. durumun ciddiyetini hala kabullenmeyen arkadaşlar var, bakın geçtiğimiz sene leicester city'nin şampiyonluğu, bunun yanında çok kolay bir şey kalır.

    isveç 8.si, geçtiğimiz senelerde alt liglerde henüz profesyonel bile olamayan bir takıma madara olduk. dursun özbek bu senin eserin.

    bu futbolcuyu ve takımını ise takdir etmemek imkansız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın