resim
Fernando Francisco Reges
Takım:Internacional
Mevki:Ön Libero
Yaş:36
Boy:1.83
Uyruk:Brezilya
  • 24
    daha yaşlı denilerek istenmeyen fernandinho'nun, zaten yalvar yakar istesek dahi tek bacağını bile alamayız. ne yazık ki toplumumuz nedense önlerine çıkan her konuya yorum yapma gereği duyuyor ama çoğunda da afallıyor. fernando elbette bizim seviyemize göre çok iyi bir futbolcu ve geldiği takdirde gayet iyi performans vereceğine eminim ancak asıl söylemek istediğim şey fernando ile fernandinho'yu kıyaslayıp fernandinho daha yaşlı fernando gelsin denilmesinin mantıksızlığı. bu bağlamda konuşursak ronaldo ile kishna'yı karşılaştırdığımızda kishna'yı tercih etmeliyiz zira daha genç. neyse efendim.

    fernando istediğimiz tempolu futbolu rahat rahat kaldırır. üst düzey bir teknik, muhteşem ara paslarsa beklenmemeli. ayrıca oyun içinde kaybolup kaybolmaması konusunda biraz çekincelerim var bunu iyi araştırmak lazım. ha bu arada city'nin düşük bir bonservise vereceğini hiç zannetmem olsa olsa kiralayacaklardır. oyuncunun da gelmesi için bir neden yok, bugün takımdan ayrılıyorum dese onlarca kulüp kapısını çalar ki bu onlarca kulüp içinden bizimkisini tercih etmesi de pek akıl alır olmayacaktır.

    bütün afrika kökenli büyüleri de yapsak geleceğini sanmam. fernandinho ismi de geçmiş o apayrı bir şenlik zaten. fernandinho kalibresinde bir futbolcu türkiye'ye gelmez arkadaşlar. bu adam gözden düşmüş, daimi sakat, son kontrat peşinde koşan bir adam falan değil. bizzat manchester city'nin en güvendiği oyunculardan biri hani başında pep guardiola gibi bir ismin olduğu takım. dolayısıyla iki adam da gelmeyecektir boşuna ümit edip kendimizi yormayalım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın