• 328
    to the moon.

    başlığın takipçisi olan yazarlar bilir, ağır şekilde life is strange tutkum vardır. yaz indirimi sırasında, tekrar oyun almaya karar verdim bir kaç adet. ben böyle zor veya multiplayer oyunlardan ziyade çok fazla zorlamayan, hikayesi güzel veya oyun süresi ortalama üzeri tek oyunculu oyunları severim. hikayelerde yürümek, gezinmek, dokunmak bana keyif veriyor. neyse işte, to the moon'u aldım bu arada.

    öncelikle oyun türkçe. ve yanında iki minik oyunuyla geliyor ki onlar da çok hoş. biraz duygusal biriyseniz net söylüyorum, ağlayacaksınız. o gözlerden yaş gelecek, sonra da iyi ki oynamışım şu oyunu diyeceksiniz.
    life is strange severler, müjde. oyunda zamanda ileri-geri gitme, deniz feneri v.s. var. benim gibi hikayesi güzel oyun tutkunları bu oyunu muhakkak sevecektir. duygusal sözlük yazarları da bu oyunu kesinlikle oynamalı.
    arkadaşlar, milyon dolarlık endüstride böyle düşük bütçelere böyle grafikli bir oyun ortaya koymak çok büyük cesaret ister. siz 20 sene öncenin grafiğini bugün bir oyunda kullanarak zaten büyük çoğunluğun gözünde maça 5-0 geride başlıyorsunuz.
    ama işte şu kadar güzel bir hikayeniz, böyle de güzel müzikleriniz varsa oyunda, o maç 2. yarı çevriliyor. maç 5-6 sona eriyor ve to the moon gönüllerin şampiyonu oluyor.

    for river...
App Store'dan indirin Google Play'den alın