resim
Mircea Lucescu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:78
Uyruk:Romanya
  • 1224
    abi işte delirmemek elde değil.

    sneijder'i tudor'un lafı ile gönderiyorsun. sonra yeni teknik adamların peşinden koşuyorsun. galatasaray'ın futbolcu kalitesini gören 10 teknik adamdan 9,7'si sneijder'i takımda ister. 11'e yazacağı ilk futbolcu olarak ister hem de... o halde tudor topun ağzındaysa neden sneijder'i gönderiyorsun?

    oğlum kim gönderdi bu adamı?

    tudor gönderdiyse nasıl daha üzerinden 1 ay geçmeden başka teknik adamlara yöneliyorsun? eğer tudor'la fikir birliğine varıp gönderdiysen, kötü yönetimi sebebiyle gönderdiğin adama ortak olduğunu gözetmeden sen nasıl ol koltukta oturmaya devam ediyorsun.

    lucescu'yu severim... başarılı da olabilir. ama ayıptır söylemesi adamın kıçının kılları ağırmış. bence mevcut konjonktürde başarılı olacak enerjisi yok. düşünsene hem selçuk inan'a ileriye pas atmayı öğretecek, hem dursun özbek ve mehmet özbek'in saçma sapan hareketleriyle muhattap olacak, hem tamamen taraflı federasyonla uğraşacak...

    bilemiyorum... tudor'a zaman tanınması gerektiğini düşünüyordum. ama takımın fark yaratan oyuncuları bruma, podolski ve sneijder ile kavga edip sonra da mahalle takımından 2 gol yiyince fark yaratacak oyuncum yoktu ama savunmada kompaktık falan diye açıklamalar yapabilen adama güvenemiyorum. daha yolun başı. yani at değiştirmek için uygun zaman. lucescu'ya itiraz etmem tabi ki ancak geleceği zorlu ortam için üzülürüm... zira heynckes de ilerleyen yaşına rağmen tarihin en başarılı takımlarından birini yaratabilmişti. gerçi o alman sisteminin zirvesindeki ve hiç bir mali sıkıntısı olmayan bayern'in teknik direktörüydü..

    bilemiyorum kamil, aklımda deli sorular. madem lucescu'yu getireceksin sneijder'i neden gönderiyorsun... illa her şeyi fucking turkish mentality ile mi açıklayalım? biri de alınan bir kritik karar için çıkıp rasyonal bir sebep ortaya sürmez mi?
App Store'dan indirin Google Play'den alın