• 814
    tudor'u takımın beyni sneijder'i gönderdikten tahminen bir ay geçmeden kovacak yeteneksiz sürüsü için taraftarca dillendirilen laflardan en naif olanı.

    #yönetimistifa

    ayrıca devamında

    #galatasarayyeniden

    sadece yönetim istifa yetmez. esas hedef yönetimin istifa etmesi değil galatasaray yeniden gibi bir proje ile kulübün doğru şekilde yönetilmesinin sağlanmasıdır. demanstan beyin kıvrımları yok olmuş adamların parmak kaldırmasıyla kulüp yönetilmez. evet galatasaray lisesine, entellektüel birikimine saygım sonsuz. ama madem 65 yaş her türlü devlet memuru için emeklilik sınırı, bu adamlar da 65 yaşında sonra oy kullanamamalılar. kulüp yönetememeliler. ve evet çok sevdiğim ünal aysal da buna dahil. prensipler her şeyden önce gelir.

    büyüklere saygı bizde güzel bir nüans değil tam bir mobbing aracı. fikir özgürlüğünü yok edecek dogmatik bir gerekçe. kulübü hep aynı adamların çevresinde döndüren saçma bir kelepçe.

    bakış açısında, yönetim anlayışında, tüzükte, altyapıda... çok şeyler değişmeli galatasaray'da. modern çağa uyum sağlamalı camia. bunu yapmazsa arkasındaki 25-30 milyon taraftar kurtaramaz takımı. zaten o taraftarın hiç bir hükmü de yok. evet taraftarı büyük galatasaray'ın ama bu yeterli değil. iyi yönetilmek zorundasın.

    işte bu yüzden asıl hedef galatasaray yeniden projesi olmalı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın