• 30
    1969 adana doğumlu ve pegasus hava yollarının sahibi şu anda. birkaç sene içerisinde galatasaray taraftarının ideallerindeki başkan profiline dönüşeceğini düşünüyor ve istiyorum. bayağı düşündüm, ancak ali sabancı'dan daha iyi yönetici ve başkanlığa yakışacak birini göremedim.

    fetö iddiaları ile ismi kirletildi ama fazla bir şey çıkmadığı için üzerine de gidilmedi. öyle bir insan olduğunu zaten düşünmüyorum, kaldı ki koskoca sabancı ailesinin ismini dahi lekeleyebilecek bir durum olurdu bu. mesnetsiz iddialar olarak görüyorum.

    tabi bize acil olarak kısa vadede çözüm ve yön eylem planı hazırlayıp harekete geçirecek birisi lazım. ünal aysal'dan başkası da olamaz bu. gelip en kötü 1 veya 2 senelik (bir dönem yani) geçici bir kriz yönetimiyle durumu toparlamalı, sonrasında nispeten daha iyi durumdaki ve durulmuş bir galatasaray'ı yeni ve uzun süreli başkanına hazırlamalıdır.

    kafamda düşünüyorum, dursun 2018'den önce gidemeyecek belli ki (1600 imza meselesi çok zor, keşke gerçekleşse). 2018'de bir dönemlik gelecek; camiayı, taraftarı ve takımı toparlayacak geçici ve aslında yüzeysel görünecek yeni bir başkan gelecek. takımın maddi sıkıntılarını kısa vadede optimum çözümlere ulaştıracak. riva ve florya'nın satışını da yine olabilecek en karlı şekilde çözecek. futbol takımındaki çöp tenekelerinin sözleşmelerini de sonlandıracak aynı zamanda. sonrasında 2020 yılında da 51 yaşındaki ali sabancı'ya hem başkanlık koltuğunu, hem de kendi yönetimindeki başarılı isimleri devredek. ali sabancı'ya da istikrarlı ve artık nihayet uzun dönemli çalışacak başarılı bir yönetim idare ettirmek kalacak. (6 ila 8 senelik bir dönem)

    gerçekleşme ihtimali nedir, sizler karar verin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın