resim
Selçuk İnan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Gaziantep FK
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 11331
    selçuk'un gönderilmesini değil, bundan sonraki iki sezon boyunca yedekte oturmasını istiyorum.
    galatasaray'da düzenli olarak oynamadığı için önce milli takım'da yedek konumuna düşmesini, sonra temelli çağırılmamasını istiyorum.
    hem milli takım'dan hem galatasaray'dan kesilince, medyadaki dostlarına "selçuk zımba gibi, hocasından forma bekliyor" türü haberler yaptırmasını istiyorum.
    ancak oynadığı topun ne halt olduğu meydanda olduğu için, bu haberlerden bir netice alamayıp açıklanan her 11'de tekrar tekrar hayal kırıklığı yaşamasını istiyorum.
    birkaç ay sonra "yedekte oturan adama bu kadar para verilir mi" tartışmaları çıktığı zaman, parasını kuruşu kuruşuna almak için atacağı kırk taklayı izlemek istiyorum.
    para için bu kadar debelendiği görülünce, kaptanlığın da elinden alınmasını ve yeni kaptanın emrinde ses çıkarmadan oynamak zorunda kalmasını görmek istiyorum.
    2019 mayıs'ında bu takımdaki kontratı bittiği zaman beş paralık itibarının kalmamasını, fener'deki kontratı bitince kulüpsüz kalan mehmet topuz'a dönüşmesini istiyorum.

    bütün rütbelerin teker teker sökülecek selçuk. önce yedek kalacaksın, sonra milli takım'dan kesileceksin, sonra kaptanlığın da elinden alınacak. adalet yavaş yürür ama varacağı yere mutlaka ulaşır, sen de hak ettiğin sona adım adım yaklaşıyorsun aslanım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın