• 131
    600 bin muvazzaf mevcutlu orduda çoğunluğu düşük rütbeli subay, askeri öğrenci ve mecburi askerlik hizmetini yapmakta olan erlerden oluşan 6 bin kişilik güruhun yaptığı prime time kalkışma. bir zamanlar kader birliği yapan iki güç odağından gücü kaybedenin diğerine sıkmaya çalıştığı son kurşun.

    en temelinde filler tepişmiş, çimenler ezilmiştir.
    olaylar sırasında demokrasiyi koruduğunu zanneden 248 vatandaşımız hayatını kaybetmiş, 2 binden fazla vatandaşımız yaralanmıştır. aldığı emrin sonunda ölüm olduğunu bile bile kahramanca ölüme yürüyen ömer halisdemir gibi yiğit askerlerimizin şehit edildiği gecede, darbe olduğunu televizyondan öğrenen masum askerlerimiz de içindeki türk askeri nefretini fırsattan istifade ortaya çıkaran caniler tarafından linç edilerek şehit edilmiştir.

    sonucunda ohal ilan edilmiş, muhalif olan herkes fetöcü ilan edilerek bertaraf edilmiş, kalkışmanın siyasi ayağını soruşturmak için verilen önergeler de iktidar tarafından reddedilmiştir. ohal şartları içinde ülke bir de referanduma sürüklenmiş, ülkenin yönetim sistemi değiştirilmiştir. arkasında bir sürü soru işareti barındıran, siyasi ayaktan kimsenin suçlanmadığı, kimsenin aslında ne olduğunu tam olarak bilmediği bir garip gece yaşanmıştır.

    o gece perde arkasında neler yaşandığı elbette bir gün ortaya çıkacaktır zira gerçeklerin eninde sonunda ortaya çıkmak gibi bir huyu olduğu bilinmektedir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın