• 523
    bir kişi kuyuya taş atmış, kırk akıllı çıkaramamış derler, burada kırk kişi taş atıyor, gerçekten ilginç.
    adama “aynı performansı avrupa’da sergilese galatasaray teklif yapar mıydı” gibi farazi ve hayali bir soru soruluyor, o da “serie a’da iyi oynasa türkiye’ye gelmezdi zaten” diye esprili bir yanıt veriyor. daha sonra da şakayı kenara bırakıp eto’o örneğini vermiş, 33 yaşında performans verene dahi galatasaray talip olmadı, sneijder’e de olacağını sanmıyorum diye.
    bundan üç kelime alıp ayet gibi her yerde paylaşmak baya absürt ama insan artık bir yerden sonra şaşırmıyor. sneijder için olur olmadık belaltı haberleri yıllarca işleyen muhabirlere 2, “sneijdersporlular ortaya çıktı” diyen uğur meleke’ye 3, bu adam “yeni yapılanma olacaksa 3 sezondur başarısız olan herkes gitmeli, sneijder’in de performansı düşüşte” dedi diye 925387 tane mesaj yazıldı buraya.
    adam dakika başı söylemediği ya da söylediklerinin çarpıtıldığı kelimelere göre hakaret işitiyor, ne satılık olduğu kaldı, ne başka şeyi, yakında annesine de sövülür. bu adam gs sözlük’ü niye ciddiye alsın? günlük hayatınızda 10'da 1'ini yaşasanız kavga çıkaracağınız onlarca hakarete şu ana kadar tahammül göstermesi bile mucize.
App Store'dan indirin Google Play'den alın