• 527
    kendisi haterdır. takımda sevilen sayılan ne kadar yabancı varsa performans vermesine rağmen maaşları üzerinden bu adamlara vurur sırf bu haterlık yüzünden.

    artık gerçekten can sıkmaya başladı kendi de sözlükteki yalakaları da. muslera'ya bile maaşı yüksek diye alttan alta algı oluşturuyor ve burada ne var bunda sonra derece haklı diye savunuluyor.

    alın bakın melo için de aynı saçmalıkları yazmış.

    https://twitter.com/...s/631904226319421440

    https://twitter.com/...s/631904767342735360

    https://twitter.com/...s/631907219420905472

    şimdi edilecek laflar belli. melo'yu en çok savunanların başında geliyor. melo'nun eksikliğini her fırsatta dile getiriyor vs...

    ayı yavrusunu severken öldürürmüş misali uğur da galatasaray'a katkı verecek, şampiyon yapacak (winnerlık mevzuu) her adamı maaşı yüksek diye ortaya atıyor nedense. bilal'e anlatır gibi anlatacağım.

    başkan dursun özbek. melo gittiği yahut gönderildiği takdirde yerinin doldurulamayacağını sokaktaki adam dahi biliyor. sen ise ısrarla adamın maaşından dem vuruyorsun hatta gitmesini istiyorsun.

    bonus: https://twitter.com/...s/638362075434237952

    şimdi melo gittiğinden bugüne o mevkiye alınan adamları sayın ve maliyetlerini maaşlar ve primlerle beraber toplayın. en az 20 milyon euro gitmiştir. peki melo'nun yeri doldurulabildi mi? kaçan şampiyonluklar, iki senede bir tane bile derbi galibiyeti alınamaması, takımın kötü hakem, rakipteki çirkef oyuncu gibi durumlarda karakter gösterememesi işin cabası.

    kısacası melo'nun götürüsü getirisinden fazla oldu.

    yani benim elimde sağlam bir dayanak noktası var bu adamın yüksek maaş almasının haklı olduğuyla ilgili. ama uğur paşam tamamen varsayımla hareket edip melo gitti yeri doldurulur kafasıyla baktı olaya. öngörü sıfır.

    yetmedi sneijder meselesinde de aynısı oldu. maaşını aklınca şişik gösterip bu kadar kazanan adamın performansı bu mu diye gündem yaratıp gidişine etkide bulundu. yerine alınan belhanda'nın maliyetleri de ortada ve ne vereceği belli değil. tamamen varsayım üzerine çok başarılı olacağı söyleniyor.

    yine yetmedi son olarak muslera'ya sarmaya başladı.

    https://twitter.com/...s/885472533964877824

    muslera'yı övüyor, maaşını olaydan bağımsız değerlendiriyor diyecek yalamaları gelir kesin ama işte olay öyle olmuyor. muslera hakkında algı oluşturuyor resmen. bir dönem akp'li değilim ama ile başlayan cümleler kuran liboşlar vardı. cümlenin devamında şöyle iyiler böyle iyiler diye devam edip muhalefete muhalefet ederlerdi. işte aynı zihniyet. muslera'yı seviyorum ama maaşı fazla. bu mu yani? yine öngörüsüzlük yine dursun'un başkan olduğunu unutup planlama hayalleri kurma.

    şöyle bir şey diyeyim; muslera bonservisini alıp daha fazla maaşa beşiktaş'a imza atsa uğur bu hamleyi över mi övmez mi?

    onu da geç daha iki hafta evvel beşiktaş pepe'yle yıllık 4.5 milyon euro'ya anlaşmadı mı? onu neden övdün peki?

    https://twitter.com/...s/881883292307517440

    çelişkiler yumağı.

    zamanında keita'nın maaşının yarısına serdar özkan ve pino oynayacak. sağ kanat halloldu diye adnan sezgin'in futbol aklını savunan, olumlu bulan bir adamda hiç mi ders alma olmaz. sezon içerisinde sneijder aranırsa, muslera gönderilir de dandik bir kaleci alınırsa hiç bana niye kızıyorsunuz demesin çünkü dursun özbek'in futbol aklına güvenerek sürece ortak oldun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın