• 521
    "galatasaray sözlük'ü ciddiye almıyorum" diyor, hala "ama o da bizden biri" çeken var. bizim milletteki bu birazcık ünlü olana yamanma huyunun bitişini inşallah torunlarımız bari görür. adam seni değersiz gördüğünü her fırsatta kahkahalar eşliğinde söylerken sizin hala "ama öyle demeyin, uğur abi de bizden biri, di mi uğur abi?" tripleri yakışmıyor arkadaşlar, kaç yaşında adamlarsınız.

    "babıali adamı oldu, kendi düşüncelerini yazmıyor, yazılması söyleneni yazıyor, söylemesi uygun bulunanı söylüyor artık" diye kaç kişi söyledi, kaç kişinin daha söylemesi lazım? kaç aydır yazıyoruz bunları?

    sen aksini mi iddia ediyorsun? benim kanıtım sneijder'in performansını kötüleyerek geçirdiği altı ayın ardından, sneijder gittiği gün canlı yayında kahkahalar eşliğinde "sneijder geçen sezonki performansı başka takımda yapsa bu sene galatasaray'a gelmezdi ki" demesi. senin kanıtın var mı? varsa yaz da öğrenelim.

    rica ediyorum, bu başlığa gelip bu şahsı savunacaksanız ya bu kanıtımı yanlışlayın ("söylenmedi bu cümle" diye - ki youtube kaydı verilmiş), ya da aksi bir kanıt sunun. "uğur'u eleştirenler şöyledir böyledir" diye kişisel saldırı yapmayın. ya da yapın isterseniz ama önce şu canlı yayında söylediği cümle hakkında bir kelimelik bari yorum yapın. tek bir kelimeye bile razıyım. ondan sonra söyleyin ne söyleyecekseniz.

    sizin ısmarlama entry giren bir arkadaş grubunuz varsa istediğiniz kadar da deyin "bizdendir" diye, ben oraya ait değilim zaten.
App Store'dan indirin Google Play'den alın