• 518
    sevgilindir, aşıksındır, hayatının merkezidir. ve bir gece çıkar seni aldatır. artık hiç bir şey eskisi gibi olmaz. en güzel duyguları katletmiştir.

    uğur karakullukçu budur. eleştirirken yazdıklarına kendisi bile inanmamıştır. ancak galatasaray düşmanı bir oluşumda, galatasaray aleyhine olduğu açık bir algı yönetimine üstelik de taraftarın sesi sıfatıyla katılmış ve yalandan bahanelerle sneijder'in gönderilmesi gerektiğini savunmuştur.

    eleştirilerinin ısmarlama olduğu, kalemini satmış olduğu "bu istatistiklerle zaten alamazdınız gelmezdi türkiye'ye" demesinden bellidir. insan kendiyle çelişmez. bu kadar kısa zamanda bu kadar büyük çelişmez. geçiniz... zaten basın ahlakının sıfır olduğunu sosyal medyaya küserek belli etti. bu adam sosyal medyadan, sosyal medya sayesinde çıktı da yaptığı işten para kazanıyor. zamanında kim bilir kimler hakkında ne eleştirilerde bulundu.

    bak zaten paralı köpekler var bu medyada onlara kızmam. zaten öyle doğmuşlar. öyle var olmuşlar. ancak uğur karakullukçu taraftardan biriydi, taraftarın sesiydi. kalemini satması önce taraftara, sonra da galatasaray'a ihanettir. benim için
App Store'dan indirin Google Play'den alın