• 5563
    bu platformu paylaşan diğer arkadaşlar gibi futbol izlemeyi severim. öte yandan benim için öncelikli olan basketboldur onun hikayesi farklı ve uzun ama basketbol ayrıdır. inşallah hayatımın sonuna kadar öyle kalacak.

    hayatımda anlamadığım noktalardan biri de bu taraftarın "abartı" sevgisiydi. hayatın anlamı galatasaray veya beşiktaşlıların beşiktaşk tarzı söylemleri çok anlamlı gelmezdi. sonuçta endüstriyel bir alanda top koşturan 22 adam var amiyane tabirle. sonradan mevzu tak etti tabi. bu hayatta birçok insan hayallerini gerçekleştiremez. hayallerini gerçekleştirme yönünde kazık yer, sendeler ve hiç beklemediği insanlar ters köşe yapar. ne yapsa olmaz ne kadar çabalasa da. işte bu noktada insanların imdadına tutkuları yetişir. futbol takımı taraftarı olmak da böyle bir şey. hayatın anlamı galatasaray da buradan geliyor olsa gerek.

    günümüze dönecek olursak her şeyde olduğu gibi futbolda da mide bulandırıcı çıkar ilişkileri, su yüzüne çıkan şike olayları, entrikalar, kuyu kazmalar aldı başını gidiyor. bir insanın hayatı boyunca kazanamayacağı parayı 1 yılda kazanan şımarık ve etrafa atar yapan ergen topçular ile doldu ortalık. bu noktada taraftar olmak da zor. sabrı artık sona eren değerli arkadaşlar da emek harcadığı bu ortamı terk etmeye devam ediyor. sözün özü bu zaman insanın elindeki tüm değerlerin alındığı zamandır.

    "andolsun zamana ki, insan gerçekten ziyan içindedir."
App Store'dan indirin Google Play'den alın