resim
Selçuk İnan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Gaziantep FK
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 11315
    kendisi tabi ki "degerli" turk basini, yorumcular (!) ve ne halta yaradigi belli olmayip konusan kafasi guzel sunucular tarafindan korunacak ve kollanacaktir. zamaninda samet aybaba ne dedi" messi mi olcay mi dersen, olcay derim, cunku olcay kayseri'li, messi'nin nereli oldugunu bilmiyoz ?" e simdi sneijder falan burada onlarin deyimiyle "paralari cukkaladiktan" sonra ulkelerine donecekler, ama selcuk vb. gidecegi yer en fazla ya vasat anadolu takimi, ya da trt veya lig tv (gerci simdi beinsport oldu yagi ve petrolu bol bulan araplar satin aldi) studyosu.

    ha selcuk ve bu baglantidaki bireyleri ne mi boler. tabi ki cikarlari. birbirlerine abim, kardesim, babam, kirvem, hemserim ceken bu duzenin ortasina 500 bin euro(prim) at bakalim ? iste o zaman darvin'in "survival of the fittest" teorisi devreye girer. sonra bak bakalim ete para vermeyip nasil yiyorlar birbirlerini. 4 ay once, bundan seneler evvel defalarca fethullah'in sohbetlerinde gitmis, bu yuzden sozlesmesi fesh edilince "dinimi yasatmadilar yea" diye aglamis hakan unsal, abim dedigi hakan sukur'u nasil arkadan bicakladi.

    fethullah ile bir ilgim yoktur ha yanlis anlamayin, ben baskomutan ulu onder ataturk'un izinden giderim. sadece zamaninda bu tarz gruplasmanin, tarikatin icine giren tiplerin zamanla birbirini nasil sattigini gorun dedim ondan.

    konu dagildi, nerede kalmistik? ha selcuk diyordum.........
App Store'dan indirin Google Play'den alın