• 5562
    galatasaray tarihindeki bayrak adamlari dusununce aklimiza belli basli isimler gelir. metin oktay, prekazi, hagi ve hakan sukur. 2010 sonrasi donemi dusundugumuzde de akillarimizda hep sneijder olacak. fenerbahce maclari, juventus ve real madrid maclariyla simdiden galatasaray tarihine gecmis bir adamdan bahsediyoruz.

    bir galatasaray efsanesi, dursun aydin ozbek adinda, taraftarin kendisinden alenen nefret ettigi bir baskan musveddesi tarafindan kapi onune konuldu. goz gore gore mobbing'e maruz kaldi, bir dunya yildizi ellerimizden kaydi gitti ve biz bunu sessizce izledik.

    bugun artik boykot veya protesto zamani degil. onun icin gec kaldik. bugun bizim canimizi yakandan hesap sorma zamani. galatasaray taraftari bugun de sessiz kalacaksa eger, sonsuza kadar bu sekilde ezilmeyi benim gozumde haketmis demektir. topluluklar hakettikleri gibi yonetilir. biz yedigi nanenin arkasinda duramayacak kadar yuregi olmayan, taraftarinin yuzune erkek gibi bakacagi yerde arasina zirhli polis araci koyduran bir sahsa baskan diyemeyiz. bu ona yakisir belki de bize yakismaz. ben kendime bu kisinin baskan oldugu kulubu desteklemeyi yakistiramiyorum. benim gibi dusunenler oldugundan da adim gibi eminim. artik sessizlik bitsin. is isten gecti, galatasaray'i bitirdiler, haysiyetinizi de bitirmesinler.
App Store'dan indirin Google Play'den alın