resim
Younès Belhanda
Takım:Al-Shamal SC
Mevki:On Numara
Yaş:34
Boy:1.75
Uyruk:Fas
  • 886
    sözleşmesinin bitimine 1 sene kala, üstelik de kulübünün kullanamadığı için sürekli kiraya verdiği bir futbolcuyken 10 milyon eu'ya satın alınmıştır. maaşı da 3 milyon 350 bin eu ediyor. transferi döneminde 1 milyon eu komisyon parası döndüğü haberleri çıktı.

    bu maliyetin ardından sneijder'i gönderdiler. 10 numarayı da sneijder'den alıp belhanda'ya verdiler.

    zaten sneijder mevzusundan bağımsız bu maliyetlerle gelişine karşıydım. bıktım artık yapılan yanlış transferleri galatasaray'ın futbolcusudur diye desteklemekten. desteklemiyorum. belhanda bir taraftar olarak desteğimi istiyorsa bunu başardıklarıyla kazanmak zorunda. ha kazanamazsa mı? kazanamazsa ne olacağını da getirenler düşünsün diyecem, diyemiyorum çünkü adam "sinirim bozuldu bir gecede olcan adın'ın kontratını feshettim." açıklaması yapıyor. adamın siniri galatasaray'ın 2,9 milyon eu'suna mal oluyor.

    ayrıca belirtmek isterim ki, kendisi galatasaray tarihinin tabata'sı olarak adını yazdıracaktır. bu benim öngörüm. çünkü taraftarın öfkesi ensesinde. selçuk inan'ın nefesi yan paslarıyla beraber arkasında... favre'nin takımından gelip de böyle bir ortamda futbolcunun başarılı olması pek rasyonel bir beklenti değil.
App Store'dan indirin Google Play'den alın