• 68
    gitti lan işte. günlerce beklediğimiz adam gitti. fener'e koyup çıldırtan adam gitti. her seferinde görünce heyecanlandığım adam gitti. beyler hazırım sanıyordum bu vedaya ama değilmişim. kabullenemiyorum.

    hani birisi ölünce ilk başta olayın farkına varamazsın da, ona dair bir şey gördüğünde veya gece yastığa kafayı koyduğunda "o yok artık" düşüncesi deler ya içini... o ilk duyduğumdaki nefret yerini farkındalığa bıraktı. olum sneijder yok artık lan. bildiğin canım acıyor. abi sneijder'i kimler nasıl yolluyor ya? kabullenemiyorum sözlük. vallahi gittiğinden beri bir tuhafım. bütün iyiler giderken geride leşler kalıyor.

    sneijder'in gitmesi benim için gerçekten bir devrin sonu oldu, kabullenemiyorum. ünal aysal'lı dönem tam anlamıyla bitti sanki. niye bilmiyorum muslera hep bizdeymiş gibi geliyor. ama drogba, elmander, melo, ujfa, sneijder... bir devrin izleri silindi bu gece. of be sözlük, klipleri izledikçe kötü oluyorum amk. gitme lan wesley, biraz daha kal. ne bileyim giy formayı gez falan ama gitme oğlum.

    (bkz: oturup konuşsak geçerdi belki her şey)
    (bkz: başını alıp gitmek sevdaya dahil değil)
App Store'dan indirin Google Play'den alın