resim
Younès Belhanda
Takım:Al-Shamal SC
Mevki:On Numara
Yaş:34
Boy:1.75
Uyruk:Fas
  • 868
    kimse kusura bakmasın ama kendisini elbette wesley sneijder ile kıyaslayacağız; çünkü "sistem içerisinde" onun yerine geldi. mustafa sarp ile kıyaslayacak halimiz yok.

    bir futbolcunun bir takımın, sözleşmesi halen devam eden ikon futbolcusunun, takımın ikon numaralı formasını giymesi aptallıktır, arsızlıktır, yüzsüzlüktür. götün yiyorsa git eric cantona manchester united'da oynarken "ben aslında 7 giymek istiyorum" diyip 7 numaralı formayı giy bakalım ters çevirip götüne sokarlar mı sokmazlar mı medeniyetin beşiği ingilterede o numarayı.

    it gibi köpek gibi 10 gol 20 asist ile oynamak zorunda. her sezon 10 gol atacak, 20 asist yapacak. takım bütün maçlarda 7 kişi de kalsa tek başına 21 puan alacak, bütün derbileri tek başına kazandıracak. kazandıramazsa çöp olacak, bidon olacak.

    kimse kusura bakmasın, giden adam bunun bir tık altı performansı sergiliyordu ve futbolu bırakmadı. bu geldi diye gönderildi. gelmese dursun ile tudor wesley sneijder'i gönderebilir miydi? tudor çıkıp istemiyorum diyebilir miydi? diyemezdi. bunlara bu taze yürek yemişliği veren bu arkadaş ise 9.2/10 altındaki her performansını eleştiririm.

    peşin edit: aldığı göt darbesiyle bacağı uf olduğundan uefa maçında oynayamıyorsa net eleştirme hakkına sahibim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın