• 158
    yaklaşık 5 saattir yemeden içmeden kesilip keyfimden 1 pakete yakın sigara içerek adeta içine girdiğim oyundur. 2009'daki o konsol oyunu gitmiş yerine esaslı bir futbol şöleni gelmiş. oynadıkça oynuyor doyamıyorum arkadaş. bu oyunun en büyük artısı become a legend'a olmuş. geçen oyundaki defansif ve sırf top çeviren com gitmiş yerine direkt boş adamları yakalayan, şut atan, ara pası veren, uzun paslar deneyen, her türlü koşuya gelen resmen kardeş bir com gelmiş. 2009'un ölme eşeğim ölme tadındaki oyun tarzı yüzünden oynayamamıştık ama bu kez tadından yenmiyor.
    acilen become a legend'i açın mevzuya dalın diyorum. bırakın champions league, master vesaireyi.

    ''gol atamıyorum'' diyen yahut ''topu comdan alamıyoruz hocam'' diye sitem edenlere ise mesajım var;
    2009 mantığını tamamen terk edin. topu almak için alan savunması ve kademe anlayışına önem verin. gol atmak için her futbolcunun tercih ettiği ayağına topu getirdiğinizde pozisyon ne olursa olsun rahatsız edilmiyorsa iyi vuruş geliyor. ayrıca kanatlardan ortalara da eskiye nazaran daha önem verin. şık kafa golleri atıyorum mütemadiyen. hatta röveşatayı da çaktım nani ile.

    kısaca com ile oynarken gol de atılıyor, defans da yapılıyor boşuna bıdılanmayın. biraz sabırlı olun maksimum 10 saniye içinde atağa kalkacaklar ve top size gelecek zaten.

    dip not: hakemlerin allah belasını versin. bütün sert hareketleri tolere ediyorlar. oyunun en üzücü yanı da bu herhalde.
App Store'dan indirin Google Play'den alın