• 487
    insanları kızdıran söylediği şeyler değil, gündemi değiştirmeye çalışması ve galatasaray'ın öncelikli eksiklerininin göz ardı edilmesini sağlaması. misal futboldan anlayan bir yorumcu ne der biliyor musunuz belhanda'nın adı geçerken " önce eksik pozisyonları doldurun, sonra sneijder'in yerine adam bakın" ama uğur bey dedi ki " sneijderin yerine belhandanın gelişini desteklerim" şimdi bu yönetime çanak tutmak oldu ben bilerek yaptığını düşünmüyorum zira kendisi yönetimi en ağır eleştirenlerden ama tufaya geldiğini ve futboldan anlamadığını düşünüyorum.

    demesi gereken şuydu " görüyoruz evet sneijder eskisi gibi değil formu biraz düştü fiziğine dikkat etmiyor vs. ama gs ondan öyle ya da böyle bir şekilde katkı aldı, hiç katkı alınamayan orta sahalar, sağ bek, kaybedilen bruma varken sneijder'in yerine oyuncu bakmak kötü yöneticilik"

    heh şimdi takımda bu kadar eksik varken kendisinin de gelişini desteklediği belhanda'ya 10 milyon euro ödendi. mutludur umarım.

    dolayısıyla hala takımda bu kadar eksik varken, niyeti ne olursa olsun muslera'nın m'sini ağzına almaması lazım. kısaca smartass olmaması lazım, herkes biliyor muslera'nın trde kazandığı parayı avrupada kazanamayacağını. ama takımda bu kadar virüs varken musleranın aldığı paraya da laf etme be kardeşim. önde virüsler temizlensin sonra önümüze bakarız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın