• 485
    yazdıkları üzerinden eleştirilmesini anlarım. ama yok tıfıl yorumcu, yok kaypak. yani sanırsın adam hamza, adam dursun. bu kadar nefret kusulacak ne yaptı gerçekten anlamak mümkün değil.

    yani size yönetimin her hareketini iyi gösterecek ali naci ve nevzat gibi tiplemeler lazım. asistin ne olduğunu bilmeyen gökmen, vasat sevici tüzemen hatta hatta sabri sevici ahmet akçan gibi adamlar lazım. hıncal hıncal. çaktığı vitaminin dozuna göre sıvayan troller lazım.

    beyler çocuğun yazdıklarında bir gram yanlış yok. evet pepe'yi biz de alsak pepe'ye o kadar para ödeyecektik. hatta dünkü (13/7/2017 özdursun galatasaray maçı) maicon'a bakıyorum da neyse... ve evet sneijder takımın en çok para kazanan oyuncusu ve yerine adam gelmesi şartıyla gönderilebilir ama onu gönderecek hocanın ve yönetimin 3 kuruş kredisi olmalı. diyebilelim ki bu adamlar gönderiyorlarsa yeri dolar. diyemiyoruz. taraftarla çeliştiği yer bu da değişl aslında. o da biliyor ve söylüyor galatasaray yönetiminin ne mal olduğunu. selçuk eleştrisi yapmasa diyeceğim evet haklısınız "havuz medya maymunu işte bir tek sneijder'i diline doladı gidiyor". öyle birşey de yok.

    bakın adam şu sözlükte iki satır da olsa birşey karalardı. yok bıraktı gitti. quakerboy da benzer bir lince uğradı bıraktı yazmadı bilmem kaç gün. yani ne oluyoruz? dursun'a tudor'a kızıp maç sonuçlarıyla en ufak alakası olmayan adama sövmenin mantığı ne allahaşkına?

    edit: maç özdursun değil östersunds fk maçıymış, drvenom sağolsun uyardım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın