• 481
    konu muslera, sneijder, van persie değil diyoruz adam gelmiş hala muslera diyor. konu genel, adam özel diyor. özelse muslera da burada aldığı parayı avrupa'da alamıyor zaten merak etme. ingiltere'de vergiler %45, türkiye'de %15. merak eden varsa buyursun; http://www.bloomberght.com/...uk-2-vergi-turkiyede

    muslera bu sezon maç başılarla beraber 4 milyon 200 bin euro civarında bir para kazanacak. üstün körü bir hesapla 3.5 milyon euro cebine koyacak. bu parayı ingiltere'de kazanabilmesi için 7 milyon euroya yakın bir maaş alması gerekiyor. hadi arslanım, bize muslera'ya bu parayı verecek bir takım bul ingiltere'den. yaparsın sen bunu.

    peşin ekleme: benim bu forma altında izlediğim en iyi 3 kaleciden biri muslera. kendisini çok seviyorum. kimse yanlış anlamasın. tekrar söylüyorum; konu özel değil genel. türk futbolunun sorunu.

    bir de şunu söylemem lazım. ben uğur'un söylediği her şeye katılmıyorum. uğur'un başka bir konuda çok saçma bir yorum yapmış olması daha sonra yapacağı yorumların yanlış olacağı anlamına gelmez. bunun farkına varalım. bu konuda haklı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın