• 480
    kimsenin "bebek" gibi tepki vermediği, vermesi gerektiği tepkiyi verdiği eski blogculardan gazeteciliğe şanlı terfi etmiş kişi.

    sözlük yazarıydı aynı zamanda. bundan dolayı bazıları savunuyor olabilir. ama şimdi bunun yazdığını - söylediğini atıyorum ali naci küçük söylese (ki ali naci'den nefret ettiğim kadar rıdvan'dan demirkol'dan etmiyorum onu da belirteyim) burada uğur hakkında yazılanların daha ağırları yazılırdı.

    bebek gibi tepki vermek "sneijder'i göndermeye çalışıyorlar" değildir, "uğur'a bu tepki ağır" demektir. benim dünyama göre yorum yapmadığı için ben bu arkadaşı dinlemiyorum da izlemiyorum da okumuyorum da takip etmiyorum da evet, ama bu adam saçmalamaya devam ediyor. benim gibi düşünen taraftarlar belki bu adamı sevdiği için bunun saçmalıklarına ayak uydurup "haa bak uğur da böyle diyorsa doğrudur" diyebiliyor. bu ne peki biliyor muyuz? buna "algı yaratmak" denir. basında bunu yapan ali naci'ye nevzat'a demediğimizi bırakmıyorken uğur sırf bu sözlükten çıktı diye, blog yazarlığından gelme diye bu kadar savunmak bebek gibi oluyor işte.

    ha içinizde bebek seviyesinde olanlar olabilir. ben 29 yaşındayım. bu kadar sığ düşünen bir spor yazarı görmedim. belki de işi bu olduğu için değil de hobisini iyi yaptığı için işe çevirmeye çalışıp çeviremediği için böylesine sığ. ama ne spor yazarlığı, ne spor yorumluculuğu bu değil.

    2 twite sosyal medyaya küstüm, sözlüğe küstüm, ona buna küstüm demekten çok yaptığı en hafif tabirle salakça yoruma eleştiri getirmek bebekçe oluyorsa bazı yazar arkadaşların şapkalarını önüne koyup düşünmesini tavsiye ederim.

    son olarak, yaptığı yorumla ilgili yazmayım dedim de bu kadar yazınca ona da değineyim. muslera bu ligde en fazla kazanan futbolcu da olsa, 10'da istese 20'de istese verilecek tek adamdır. wesley için bile bu düşünülebilir belki ama sen muslera'nın maaşını işin içine katarsan bu salakça olur. pepe için "hak ediyor" diyip muslera'nın maaşını konuşursan yerler öyle spor yorumculuğunu. kendi düşüncesi mi? bunu kendi içerisinde yaşayabilir. ben böyle salak saçma yorumları duymak zorunda değilim hiç kusura bakmasın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın