• 478
    hala maaş üzerinden türk futbolunu eleştirdi aslında yaa kızmayın ama diye övülen yorumcu. kardeş muslera'nın maaşına fazla dedi dünyada alamazmış dedi. tabi vergi yüksek diye ingilterede filan zlatan 1 milyon euro'ya de gea, courtois 200 bin euro'ya oynuyor zannediyor insanlar. dünyanın sayılı kalecilerinden biri elinde. değer olarak zaten rezalet takıma rağmen 11m de değeri aslında avrupada olsa 20-30 arasıydı ve hala türk futbolu vs.

    insanlar garip maaş hesabı yaparken tl'ye çeviren basın gibi kendisi. wes olunca herşeyi katıp hesaplar ki dediğim gibi 6.5 di 5.3 e düşürmüş. başka takımlar için sesi çıkmaz. 2 kötü yorum gelince küser gider. sneijder ne yaptı 13 gol dışında hep amatöre attı der. böyle bir kişiyi hala savunuyorsunuz. 16-17 sezonunda wes olmasa kaçıncıydık düşünün. 4 oyuncu ile lige tutundun. wes,bruma,poldi,muslera. böyle yorumcuları yüceltmeyin boş yere.

    edit: hala muslera maaşı diyor ingilterede vergi var diyor. kardeş sen vergi karşılığı ne kadar para veriliyor biliyor musun ? 4milyon euroya mı imza atıyor ingiliz oyuncular. hafta 200bin pound civarı çoğu oynuyor.

    mesela 2012 de courtois 3m alıyordu. de gea şu an 10.4m pound alıyor. boş vergi demekle olmuyor o işler. bilmeden atıp tutmak kolay. vergi varsa ona göre maaş alıyor futbolcular. courtois için haftalık 140bin euro aldığı yazıldı en son. daha yeni sözleşmesi yok ortada primler vs hariç. yani kısaca karşılaştırma yaparken orada ne kadar alıcağına bakın. muslera bugünün şartlarında ingilterede en az 6-7m pound alıcaktır. oda zaten 3,5-4m euro ediyor. insanları haklı çıkarmak için düzgün argüman sunun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın