• 477
    maaş konusunda aynı söylemleri bundan 7 sene evvel de yapmış ve çok fena yanılmış kişi. daha önce uzun bir içerik yazmıştım konuyla alakalı merak eden bakabilir. adamın yazdıkları kısaca şu minvaldeydi: serdar özkan ve pino toplamda keita'nın yarı maaşıyla sağ kanadı kapattı. çok iyi planlama.

    zaten gerisini söylemeye gerek yok. ilk kez küme düşme hattına yaklaşan bir galatasaray izletti bize o futbol aklı.

    o dönem genç bir blogger olduğu için bir sıkıntı yoktu. yazar çizer kendi bilir ama artık milyonlara ulaşan bir adam ve daha öngörülü konuşup yazması lazım çünkü yarattığı kamuoyu yüzünden olan galatasaray'a oluyor.

    yani sneijder ve muslera çok alıyor diyorsa altını doldurmak zorunda. alternatiflerini de keza. al işte sneijder'in yerine 10 milyon euro bonservis ile belhanda geldi. çok mu güzel planlama oldu bu? beğenmediği sneijder kalsa ve o para orta saha transferine harcansaydı takım daha iyi olur muydu olmaz mıydı?

    allah'ın günü eleştirdiği adamın yönettiği kulüpte yüksek maaşlı adamlar var diyerek yol gösteriyor farkında olmadan ya da bilerek. iş pepe'ye gelince de alacak tabi kardeşim diyor. şu çelişki bile başlı başına bu adamın kafasının karışık olduğunu gösterir.

    mesela 13 temmuz gecesi ılgaz çınar çıktı aynı kanala ve son derece muhteşem bir şekilde maaş bütçe olayını eleştirdi. bir allah'ın kulu da adama tepki göstermedi. hep biz mi suçluyuz yani uğur konusunda.
App Store'dan indirin Google Play'den alın