• 60
    galatasaray'ın kafa olarak yapılanmaya hazır olup olmadığının testi olacak maç.

    ayrıca tudor'un da en büyük sınavı. ilk maç için pek bir şey söyleyemiyorum. sığırlıklar olmasa çok rahat kazanılabilecek bir maçı rakip oyun dahi oynamadan kazandı. bu sığırlıklardan kastım baya laubali oynamak. acayip şut tercihleri, acayip dribbling tercihleri izledim ben. basitçe yapılan her iki pasta bir dağılan bir rakip defans varken bunu tercih sırasında sonlara koymak çok acayipti.

    bu maç işte bu yüzden çok önemli. galatasaray oyuncusuna tudor reset attırabilmiş mi? dün gördük ki becerememiş. bir şeyler değiştirilmiş ama kadro aynı kadro olduğundan 2 haftada en kaba tabirle fazla yememiş. göbekten cezasahasına çok oyuncu giriyor şimdi ama kanat oyuncuları tamamen beceriksiz hiçbir faydası olmuyor.

    hem carole, hem linnes aşırı yetersiz kalıyor tempo gerektiren anlarda. yasin ve rodrigues bu takımın yedeği olması gerekirken as oyuncuları olunca olmuyor haliyle. he bütün bunlar östersunds gibi bir takıma 2-0 yenilme rezilliğini ortadan kaldıran şeyler değil. tamamen rezillik. hem tudor, hem oyuncuların ikinci maçta bu rezilliği silme zorunluluğu var. aksini düşünmüyorum bile. bu olmazsa olmaz.

    ben dünkü oyuna biraz ciddiyet ekleyip 4-5 farklı bir galibiyet alınabileceğini düşünüyorum.

    başka bir seçenek bulunmuyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın