• 115
    ne oldu abicim? hani igor tudor da sneijder'in takımda kalmasını istiyordu? en güvendiğimiz adam 1 aydır bunu yazıyor. (bkz: wesley sneijder/#2191872)

    https://twitter.com/...s/885590863354712064

    takımda kalmasını isteyen adam böyle mi hareket eder?

    adamın sneijder adını duymaya tahammülü yok! nedir ne yapmış yani bu adam? hayır bu kadar tepki göstereceğin, nefret edeceğin bir şey yapmışsa, bunu açıkla hoca. korkakça davranıyorsun. varsa yaptığı bir şey delikanlı gibi açıkla ki cezasını biz keselim, biz tepki koyalım.

    sen isterken yönetim zorla göndermeye çalışıyorsa da onu da söyle, yönetimi ikna ederiz biz ama bu olmayacak bir ihtimal. sen(hoca) isteyeceksin ama yönetim yollayacak öyle mi?

    biz bunu yazınca arkadaşlarımız hemen igor tudor nerede söylemiş istemediğini? diyordu. yani zaten söylemesine gerek yoktu, her röportajında konuşmasında bu anlaşılıyordu. istese ilk transferi belhanda olmazdı kaldı ki...

    sneijder'in kalmasını isteyen adam sneijder'le konuşup bir şekilde onu uefa maçları öncesinde kampa katılmaya ikna ederdi. belli ki adamı gözden çıkarıp, göndermeyi kafaya koymuşsunuz ve bunu mobbingle de, algıyla da taraftara yedirmeye çalıştınız ama elinizde patladı.

    haydi gönderin şimdi! haydi maçanız sıkıyorsa göndersenize sneijder'i!!!

    gönderin de bakalım 3 ay kalabiliyor musunuz...
App Store'dan indirin Google Play'den alın