• 85
    13 temmuz 2017 östersunds fk galatasaray maçı'na çıkan galatasaray kadrosu ile arasında çok fark olmayan takım. gomis ve muslera'yı çıkarınca en iyi oyuncusu brezilya orta sıra takımında oynayan bir kadro.

    yasin desen, almanya 2.lig seviyesi, sinan desen aynı, carole zaten fransa 2.lig'den geldi, eren'in geldiği takım orta-alt sıra takımı kasımpaşa, ahmet çalık yine orta-alt gençler, rodrigues yunan orta sıra takımı paok, linnes şu an molde'de bile oynayamaz norveç orta sıra takımlarında anca oynar, tolga hadi fiziğinden dolayı bundesliga küme düşme hattı takımlarında rotasyon olabilir, selçuk inan'ı düğünümde oynatmam. e kaldı mı başka ? yedeklere hiç girmiyorum bile, yedeklerin en iyisi emrah hollanda 2.liginde falan oynuyodu.

    e şimdi kadro kalitesine bakınca neredeyse tamamı 2.lig seviyesinde topçulardan oluşan galatasaray ve östersunds fk arasında neredeyse hiç bir fark yok. dolayısıyla olabilecek bi sonuç. işin kötüsü bizim takımdaki bazı gerizekalı topçular daha gelen topu kontrol edemeyip, orta açamayıp, kendini süperstar zannedip, zam falan istiyor. ulan daha kendi yeteneksizliğinizden bihabersiniz rezil herifler. takımdaki 11 isimden 9'u top kontrol edemiyor ya şaka gibi.

    iddia ediyorum östersunds'un 2 golünü atan oyuncular bizim yasin öztekin ve sinan gümüş'ten iyidir. iyi olmasa bile seviyeleri çok yakındır.

    (bkz: galatasaray futbol takımı/#2202376)
App Store'dan indirin Google Play'den alın