• 262
    forvete gomis'i almışsın, arkasında sinan gümüş, yasin öztekin, garry rodrigues, onların arkasında tolga ciğerci ile selçuk inan, bekinde hâlâ carole oynuyor ve sen geçen seneden farklı bir sonuç bekliyorsun. akıl karı mı?

    ulan, 80 dakika şu sinan gümüş'e nasıl dayandınız da, hücumda tek bir şeyler yapabilecek gibi duran adamı oyundan aldınız? hazır değilmiş-miş-miş.

    şu yasin öztekin denen adamın harcadığı pozisyonlar, olgunlaşmak üzere sivilce çıkaran ergenlerin hormon fazlası gibi. ümüğünü sıkıp cerahati akıtasım geliyor. bu adam bu bencillik ile bu kafasızlıkla nasıl oynuyor? allah aşkına, koy recep gül'ü oynasın yavrucak... hiç olmazsa kötü oynadığında kafası öne eğilir, bizden önce kendi kendine hesap sorar. nasıl yeni sözleşme yaparımın hesabını yapmaz!

    gelinlik yaşa gelmiş tripli kız ayağına yatıp afra tafra yapacağına, fantazi arayışına girip tatava yapmadan orta sahaya adam alacağına, sen git en ihtiyacımız olmayan yere transfer yap, sneijder ile uğraş, sözleşmeli en iyi oyuncunu listeye verme, sonra bir şeyler değişecek, dehşetengiz oynayacağız diye bekle. yok ya! bizim savunmamızın bir adamla düzeleceğine inanan var mıydı? yoktu. koskoca bir hiç olarak geçen 2016/17 sezonundan tek 4 farkı vardı bu takımın. gomis ile maicon geldi, sneijder ile bruma yok.

    biz hâlâ orta sahaya adam alınacak diye bekleyelim. ilk onu yapacaktın.

    aldığınız âh, günahsız çocuklarınızdan torunlarınızdan çıkacak, tek korkum o.
App Store'dan indirin Google Play'den alın