2017-18 UEFA Avrupa Ligi 2. Eleme Turu İlk Maçı
2 - 0
  • 71
    herhangi bir suçlu aramıyorum, malesef şu an durumumuz bu, konuşulan 11'e baktığımda muslera, maicon ve gomis haricindeki isimler ile valla denk güçlerin mücadelesi olacak gibi. bazen düşünüyorum hepimiz gibi işte feghouli gelse bir de orta saha gelse tamam 20 kişi alacak halimiz yok diye de, yani şu kadroyu görünce gerçeklerden kaçtığımı, kulağımın üstüne yattığımı anladım. üstteki 3 oyuncu haricinde çöp oğlu çöp. çok transfere ihtiyacımız var.

    son olarak aklıma takılanlar:

    -gerekli gereksiz kısmına girmeden, dünya para verilmiş belhanda'nın durumu niye konuşulmuyor? sezon başı da olsa, en pahalı transferin sakatlığı konusunda iki satır da olsa bir bilgi olmaz mı? resmi sitede hocanın "oynar mı oynamaz mı bilmiyorum" gibi aklın süzgecinden geçtiği belli olan!?! açıklamasından başka bir şey yok. üzerinden belli bir süre geçti, ciddi veya değil bir tanı konulmuştur herhalde.

    -sneijder konusu zaten kanayan yaramız.

    -ryan donk konusunda ise maç saatinden önce ezbere konuşmamak istiyorum ama bu olasılığın bile olmasını taraftarın midesi kaldırıyor ise zaten konuşacak bir şey yok.

    şartlar ne olursa olsun güzel futbol bekliyorum, benim için kriter bu, istanbul'da her halükarda tur bizim olacaktır zaten.

    düzeltme:

    (bkz: #2200880)

    belhanda'nın durumu ile ilgili resmi siteden 09 temmuz tarihli bilgilendirme.
App Store'dan indirin Google Play'den alın