• 7
    yıllardır galatasaray'ı takip ediyorum. galatasaray'ı takip eden gazetecileri de az çok tanır ederim. bu şahsı ilk defa bu sene görüyorum. biraz kendisini araştırdım, sordum soruşturdum. bu adamı camiadan kimse tanımıyor. kendisini galatasaray muhabiri olarak gösteriyor, fakat adam kampta dahi değil. (en son sinan kampta çok kötüydü diyo :) ) transfer duyumcusu gibi gösteriyor kendisini ama yaptığı haberler, sağdan soldan duyduğu haberleri kendine özgü harmanlayıp taraftara servis etmek. sürekli cenk ergün ile konuştum diyor ama o da gerçek değil.

    sözde 12 yıllık gazeteciymiş iş olarak yaptığı geçtiğimiz yıllarda bazı haber sitelerinde editör olarak çalışmak. iskender baydar, hasan tankaya (gs iletişim direktörü) bu adamı görmemiş adını bile duymamış.

    bu adama fazla itibar etmeyin. taraftarın duygularıyla oynamakla meşgul şu an. sneijder üzerinden iyi takipçi kazandı. bu adam gazeteciyse eğer kimse herkesin önünde meslektaşlarına yalaka demez. özellikle galatasaray'ı takip eden adamlara asla yalaka demez. bu adamları sevmediğinden değil kimse meslektaşını kamuoyuna yalaka diye sunmaz. mesleğine saygısı yok demek ki.. belli ki yalaka dediği adamlar da bu şahsı tanımıyor..

    galatasaray haberleri yapan twitter hesaplarından kendi imzasıyla sözler paylaşıyor. bu sene kendi pr'ına iyi yaptı çünkü adam spor iletişim uzmanı :) hiç bir gazeteci kendine bu vasfı koymaz.

    dikkat edin. adam kendi kendini transfer döneminin 1 numaralı adamı yaptı. kendini öven herkesin paylaşımı rt ediyor. her sözü beğeniyor. tete transferinde filan da iyi çuvalladı.

    buraları okuyorsa selam olsun. maillerine de baksın :)

    edit: göte göt demiş o yüzden iyi adammış :) göte göt dememiştir tanımadığı insanlara iftira atmıştır popülistlik adına. sırf sen onu sev diye. bu adamı şahsi tanıyan varsa konuşsun. onun haricindekiler hava cıva.
App Store'dan indirin Google Play'den alın