2017-18 UEFA Avrupa Ligi 2. Eleme Turu İlk Maçı
2 - 0
  • 58
    https://twitter.com/...s/885464324457844736

    muslera
    linnes, maicon, ahmet, carole,
    ryan donk, selçuk
    yasin, sinan, rodriguez
    gomis

    işte ilk 11'miz. koşan takım, kırbaç, tempo filan... geçin arkadaş. donk'un menajeri araştırılsın. ahmet bulut'la ilgisi çıkacaktır, kesin. serdar yerine ahmet çalık da bu yüzden oynuyor muhtemelen.

    turu orada bırakmayız inşallah. şu kadroya bak. allahım çıldıracağım. kafayı yiyeceğim. podolski, bruma, sneidjer'i gönderip ilk uefa maçına çıktığımız kadroya bak. kafayı yiyeceğim. işin ucunda galatasaray olmasa bu kadro, bu teknik direktör, bu yönetim östrojen takımına yenilmeyi ve elenmeyi hak ediyor aslında.

    ekleme:

    muhteşem bir savunma mekanizması var bizim milletin. işine gelince basının yayınladıklarını "bunlar basın söylentisi" diye yok sayar, işine gelince de basının söylediklerinin peşinden ayrılmaz. yahu 2-3 sezondur bu takımın maç kadroları 1 gün önceden sızıyor. şu ana kadar bu sezonlarda bulunan oyuncular da belli: muslera, selçuk ve yasin. şimdi bu adamlarn birisi sızdırıyor kadroyu. çat diye o kadro çıkıyor. yahu bugüne kadar yazılan kadrolardan hangisinde yanıldılar da "bunlar uydurma işte, bana ne" diyorsunuz?

    ekleme 2:

    sneijder, bruma ve podolski ile 4. olan kadronun şu futbolcularla östrojene elenme şansı var. durum bu kadar acıyken hala daha popülizmin doruklarına gezmenin ne manası var yahu?

    ekleme 3:

    "tempolu futbol oynatacağım" diyen ve takımdaki yetenekli adamları dışlayıp çöplerle oynayama kalkışan adamdan elbette dolu dolu futbol bekleyeceğim. daha ilk maçtan mazeretlere başladık. sonumuz hayrolsun.

    ekleme 4:

    donk'u oynatmaması diğer tüm yaptıklarını silmiyor tudor'un. ama evet, en azından donk'u oynatmıyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın