resim
Selçuk İnan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Gaziantep FK
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 11187
    kendisine diyecek sözüm yok. sneijder'e yapılan mobbingin çok daha fazlasını görmesi en büyük dileğim. zaten sneijder gider, kendisi ilk onbirde oynarsa yapacağı her hatadan, her kötü oyundan sonra eleştirilecektir.

    gerçi kendisi kötü oynamıyor, çünkü oynamıyor.

    sıfır risk alıp yan pas, geri pas yaptığından pas oranı yüksek çıkıyor. hatalı pası az vs.

    bir tane dripling yok, kilit pas yok, ara pası yılda 2-3, hantal, top kapma yok denecek kadar az ama götü dayayıp faul almada üstüne yok. gerçi geçen sezon artık ona da faul çalmaz oldular. artık hakemler de yemiyor.

    yılda 2-3 penaltı golü atsın, 2-3 frikik golü atsın diye yılda 3,5 m euro maliyetle oynatıyoruz. donk da penaltı atıyormuş, bence donk oynasın, maicon da serbest vuruşları kullanır bence sahaya 10 kişi çıkabiliriz.

    bunun dışında beyimiz kaptan ki ben bunu hiç sindiremiyorum işte. yani daha geçen sezon kupa çeyrek finalinde emre b. josue'nin ağzına ağzına 2 tane dirsek çaktı, ağzı yüzü dağıldı gidip de tek kelime etmedi bile, ne hakeme ne emre'ye. ulan melo olacaktı ki bak bakalım ne oluyor!

    senin kaptanın daha senin hakkını saha içinde savunamaz, rakibin oyuncusundan tırsar, "abi abi" çekerse sen nasıl bu adama inanacaksın?

    selçuk bu sezon gözüm üzerinde, hedefim sensin. seni bu takımdan gönderene kadar rahat etmeyeceğim. tıpkı senin, arkadaşlarının ve hocalarının kuyusunu kazdığın gibi!
App Store'dan indirin Google Play'den alın