resim
Alexsandro de Souza
Görev:Teknik Direktör
Takım:Antalyaspor
Yaş:46
Uyruk:Brezilya
  • 1398
    hayat fenerbahçelileri çok zor ikilemlerde bırakmaya yeminli zannedersem. daha önce çok kez taraftarları laflarını yemek zorunda kalmış zor durumda kalmıştı. mesela ali ismail korkmaz ismi tribünlerinde bağırılırken bununla birçok fenerbahçe taraftarı gövde gösterisi yapıp rakip taraftarlara akıllarınca laf sokuyorlardı. sonra gitti aziz yıldırım bunları yasakladı sus pus kaldılar. biz hükümete karşı dik duran tek takımız diyen tüm fenerbahçeliler de fenerbahçe'nin hükümet yalakalıkları sonucunda inzivaya çekilmiş durumda.

    son dönemdeyse başka bir zor durum onları buldu. malumunuz aykut kocaman alex'i yaka paça kovmuş, kulübün lefter'den sonraki belki de elle tutulur tek efsanesinin eriyip gitmesine neden olmuştu. eh fenerbahçe taraftarı da aykut kocaman'ı bu yüzden hiç sevmez sürekli hakaret edip dururlardı. benim fenerbahçeli arkadaşlarla son 1-2 yılda ne zaman aykut kocaman hakkında konuşsak küfür edip ''alex'i yolladı şerefsiz'' vb. cümleler kurarlardı. geçenlerde tepkilerini ölçmek için hepsine tek tek aykut kocaman'ı sordum. arkadaş insan fenerbahçeli olmayagörsün anında tüm fikirlerinden dönebiliyor, hepsi bana aykut kocaman'ı övdü, bu sene en iyi transferimiz aykut kocaman dediler. ilk döneminde çok puan toplamıştı gayet iyiydi falan dediler. ben de tamam tamam dedim konuyu kapattım. onlarla mı uğraşacağım!

    özetle aykut kocaman değil miydi fenerbahçe efsanesi alex'i yollayan, fenerbahçe taraftarı değil miydi aynı aykut kocaman'a küfürler eden? tribünlerde aykut istifa sesleri yükselmedi mi, aykut bizi kanser ettin denmedi mi? aykut kocaman değil miydi kendi evinde oynadığı şampiyonluk maçında galatasaray'a şampiyonluğu kaybeden?

    vah ki ne vah bu insancıkların haline...

    efsaneniz alex'ten utanın yahu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın