resim
Semih Kaya
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Stoper
Yaş:33
Boy:1.83
Uyruk:Türkiye
  • 6253
    kendisinin gidiş şekli hakkında yazılan haberlerin bizleri yumuşatmasına, kendisinin badem gözlü yapılmasına izin vermememiz gereken futbolcu.

    olur da es kaza gitmezse bir yere, o adamlı, karakterli entryler çok üzer bizleri (yazanları), ilk boşa çıkılan kafada entry girmeden geri dönüp entry silme zahmeti getirtir, boşa atp harcamayalım bu adam için.

    kimse kusura bakmasın, bu adam konusunda ben çok katıyım, madem herkes "iyi bilirdik" kafasına girmiş, biz de son vazifemizi yapalım:

    beş para etmez futbolcunun tekidir, bir sezon vasat üstü oynamıştır, galatasaray'a dünya zarar vermiştir, yabancı düşmanlığı yapmıştır, galatasaray'ın iyiliği değil benim cüzdanımın iyiliği diyerek tek yabancı istemiştir, yeniçerilik yapmıştır, "abilik" denen illetin temsilcisi olmaya çalışmıştır, hatalarından ders almadığını, bırak ders almayı, hatalarını göremediğini "hiç basit hata yapmadım" diyerek beyan etmiştir.

    bu adamlık falan yeni nesil lise terk instagram hesabı ağızları da artık iyiden iyiye ayar etmeye başladı. spor ve spor kulübünden bahsediyoruz, burası galatasaray spor kulübü, genç karagümrüklüler lokali değil, burada öyle kofti adamlık muhabbetleri sakil duruyor. kulüpteki herkesten profesyonellik, aklın üstünlüğü doğrultusunda adımlar beklerken, kasabalı kafası ile "la delihanlıymış la" falan hele bu adam hakkında olunca hayal kırıklığı yaşamamak elde değil.

    bu mevzulara meraklı arkadaşlar, hediye kehribar tesbih seti alıp, prag'da kendisi ile gerçek bir "adam gibi adam" gibi birlikte sallayabilirler.

    kap bildirimini bekliyoruz.

    edit: imla
App Store'dan indirin Google Play'den alın