resim
Younès Belhanda
Takım:Al-Shamal SC
Mevki:On Numara
Yaş:34
Boy:1.75
Uyruk:Fas
  • 825
    galatasaray'a geldiğinde ne kadar mutlu olduğunu gördük. sneijder'le ilgili söyledikleri de güzeldi(o büyük bir futbolcu onunla oynamayı çok isterim). yalnız maçta 10 numaralı formayı giymesi konusunda ben yönetimin kendisine direktif verdiği görüşündeyim. bu şekilde sneijder'i soğutmak ve yapılan mobbinge malzeme yapmak istediler. yalnız bunu kabul etmesiyle en büyük tepkiyi ve baskıyı kendisi gördü.

    tabii bir kısmı taraftarımız bir kısmı da mal bulmuş mağribi gibi her şeye atlayan rakip taraftarlar tarafından planlı yapılan linç sayesinde de adam instagram hesabını kapatmaya kadar gitti.

    şimdi gerekli ya da gereksiz tartışılır ama biz bu adama yaklaşık 10 m euroluk bir yatırım yaptık. daha resmi maça çıkmadan da bir şoka uğrattık. en azından galatasaray taraftarının değerlerine sahip çıktığını ve 10 numaranın ağırlığını biraz tatsız da olsa görmüş oldu.

    ben sneijder'in inşallah takımda kalmasıyla birlikte, beraber antrenmanlara çıkmalarıyla ve tanışmalarıyla aradaki anlamsız bu suni forma çekişmesinin biteceğini umuyorum. belhanda'nın sneijder'den çok şey öğrenebileceği kanısındayım. 1990 doğumlu, daha uzun süre formamızı giyecek ve sneijder'le yollarımızı ayırdığımız bir gün belki de 10 numarayı teslim alacak bilemeyiz.

    şimdilik sakin kalıp çalışmalarını yapmaya devam etmeli ve formanın hakkını vermeye çalışmalıdır. diğerlerini zamana bırakıyoruz.

    şu saatten sonra sneijder'in gitmesi demek en başta belhanda'yı kaybetmek demek olacak. bu sebeple sneijder'in varlığı daha da kıymetli hale geldi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın