resim
Younès Belhanda
Takım:Al-Shamal SC
Mevki:On Numara
Yaş:34
Boy:1.75
Uyruk:Fas
  • 813
    dursun özbek denen vasıfsız yüzünden galatasaray kariyeri başlamadan tehlikeye düşen toplamda 20 milyon eu'yu geçen maliyeti ile bruma'dan sonraki en büyük yatırımımız. ve hatta maaşını da düşünürsek maliyeti bruma'dan yüksek oluyor sanırım.

    ve biz sneijder'i bu sezon kadroda düşünmüyoruz diyebilecek cesarete sahip olmayan dursun belhanda'yı sneijder enkazının altında bıraktı.

    sneijder giderse bu adam çok acı çeker. attığı her hatalı pasta homurdanmaları duyar. asla kafası rahat futbol oynayamaz. her daim sneijder'i geçmek zorunda kalır. daha ilk puan kaybında yüksek öfkeye maruz kalır. sonunda da çöp ilan edilir. bu maaşı kendisine bizden başka kimse vermeyeceğinden bankamatik memuru gibi geçirir kontrat süresini.

    peki kalırsa bunca olaydan sonra sneijder kendini galatasaray'a verebilecek mi?

    öyle zor duruma soktu ki yönetim camiayı... bana kalırsa sneijder beraberinde sadece belhanda'yı değil, tudor'u ve dursun'u da götürür.

    taraftarın bu kadar sevip sahiplendiği, istatistik şampiyonu olmuş bir starı mobbing ile yemek o kadar kolay değil. zira mobbingin kralını yapacak en az 20 milyon taraftar var adamın arkasında. ha sneijder gider gitmesine de gölgesi öyle bir kalır ki, kimse kendini kurtaramaz.

    yazık ediyorlar galatasaray'a... bu kadar kötü yönetilmez.
App Store'dan indirin Google Play'den alın