• 132
    ali naci küçük gibilere karşı tek yürek, tek bilek olmak zorundayız. yoksa bu tarz haberlerle bizi daha çok karıştırmaya çalışacaklar.

    http://www.hurriyet.com.tr/...-flas-karar-40514790

    ilgili haber üstte, yönetim durumu şaşkınlıkla izliyormuş. yahu kardeşim kaynak kim? kim şaşkınlıkla izledi? nerede gördün? masa başında haber üretmeyi bırakın artık. eğer bir yöneticiyi telefonla arayıp ne iş bu sneijder diye sorduysan ve bizde bilmiyoruz şaşkınlıkla izliyoruz diye cevap aldıysan haber şu şekilde olur.

    ben ali naci küçük olarak galatasaray'ın x yöneticisi ile telefon ile görüştüm ve kendilerininde haberi olmadığını söylediler. 5n1k gazeteciliğin öğretildiği ilk argümanken, senin gibi ''sözde'' galatasaraylı medya mensuplarına ne desem az, çok şey varda söyleyeceğim muhtemelen ya davalık oluruz sen ve senin gibilerle muhtemelen burası gibi mecralardanda apar topar yollanırım ama zor dayanıyorum senin gibi ''sözde'' galatasaraylı basın mensuplarına.

    galatasaray basın mensubu olmak için devir ali naci ''küçük'' gibi olma devri soy isminiz gibi olursanız galatasaray basın mensubu olabiliyorsunuz, yazık!
App Store'dan indirin Google Play'den alın