• 24
    sadece yabanci oyuncular icin kullanilan ve hatta gecerli olan soz obegi.

    bir kere de selcuk formayi cikardiginda bir yonetici babayigit ciksin da konussun. ha pardon orda da mancini galatasaray'dan buyuk degildi di mi?

    surda sneijder'a hatta melo'ya vs sallayan tiplemelerden de sabri icin selcuk icin soylendigini gormedim. e tabi sneijder'i aysal zorla getirmisti di mi terim'e?

    melo ise hoca degisse dr aslan gibi oynamis sabotajcilari taraftarin onune atmisti degil mi?

    su laf uzerinden sneijder'a, ona insan gibi muamele yapilmasini isteyen taraftara sozum ona laf caktigini zanneden tiplemelere iki cift lafim var.

    kardesim siz cok yanlis geldiniz. galatasaray taraftari zekidir. sizin kulaginiza ufuruldugu gibi ultraslan ne derse onu dusunmez. oylesine salak bir adamin pr'ini yapiyorsunuz ki cikip erkek gibi sneijder sistemimize uymuyor kendisinden memnun degiliz diyemiyor. neden? cunku galatasaray taraftarindan korkuyor. sizin gibi klavye delikanlisi degil. olamiyor. halbuki erkek olsa ciksa tudor'la beraber erkek gibi meramini anlatsa belki taraftar tamam diyecek. aksine mobbing uygulayarak, gerizekalica ayak oyunlari yaparak, daha adami gondermeden onun numarasini baska oyuncuya verip oyuncuyu magdur gostererek kendi kuyusunu kaziyor.

    bu kuyuya dusenler de haydi soz meclisten disari diyelim, hal boyleyken, bu kadar formsuz bir sneijder, yonetim yuzunden bu kadar magdur duruma dustugunde su lafi bayrak yapan, buyuk ihtimalle riva projesinden oturu dursun'un imajini taraftar nezninde duzeltmek isteyen siyasi/sportif troller.

    en yakin zamanda ulkenin ve galatasaray'in yakasindan dusmeniz dilegiyle.
App Store'dan indirin Google Play'den alın