• 5517
    kesinlikle türkiye'nin en pasif taraftar grubudur.

    zorumuza gitmesin biz böyleyiz. yıllarca kendimize asil, aristokrat, lise kültürü vs diye kandırdık. hiç bir şeye tepkimizi koymadık. ne satıp giden hocalar, ne kavgalara, ne oyunculara ne de kulübü boka batıran başkanlara. bizim için takım için uğraşan kişilere de sevgimizi hiç belli etmedik. en son felipe melo'ya gösterdik. onda da tff ile bir mücadele var diye.

    biz kendimizi ua denilen tayfaya bırakmış bir toplumuz. bugün pisuvar başında ibrahimovic gelecek diyen, grosskreutz'a anlaşma imzalayamayan, ergin ataman'ın maaşını indirip, sabri sarıoğlu'na zamlı sözleşme yapan, kulübü her gün geriye götüren kişileri hala takımın başında tutuyoruz.

    transferlerde tüm sorumluluk benim diyen insanlara karşı " şimdi gel buraya hani sorumluluk senindi ver şimdi hesabını" diyemiyoruz.

    aciziz. ben bunları söylerken "fener forumlarına git, beşiktaşı övmek için konuşma" diyenler de olmadı değil.

    biz zamanında ünal aysal'a sahip çıkamadık, fatih terim'e kal diyemedik, ergin ataman'ı savunamadık şimdi cezasını çekiyoruz.

    adamlar şikeci başkanları için sokaklara döküldü, tinerciler fikret'i sırtlarında taşıyorlar.

    beyler biz çok yanlış şeyler yaptık ve tüm suçlu biziz.

    dün aa'ya basın toplantısı yapan başkan " beni galatasaraylılar seçti" dedi. oysa ben oy vermemiştim.

    sneijder elbet bir gün gidecekti, ancak asla bu kadar rezil edilerek gönderilmemeliydi. sneijder %100 haklıdır çünkü dün yayında başkan hiç bir şey açıklayamamıştır.

    beyler biz çok suçluyuz. o kongrede bize "bir kaç fan" derlerken basmadığımız için çok suçluyuz.

    bence şimdi yapılması gereken tepkinin yanında yeni sezon formalarının arkasına 10 numarayla wesley sneijder yazdırmaktır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın