resim
Sofiane Feghouli
Takım:-
Mevki:Ön Libero
Yaş:34
Boy:1.77
Uyruk:Cezayir
  • 136
    2016-2017 sezonu başında sakatlanmıştı, yanılmıyorsam sadece sahalara dönüşü 1 ayı buldu o dönem. daha sonrasında azar azar süre buldu ama eski performansını veremeyince yedek kulübesinin adamı oldu. ligin ikinci devresindeyse artan fizik gücüyle beraber düzenli olarak forma giydi hatta sakatlıktan dönen bir futbolcu için iyi de bir skor katkısı verdi west ham'a. şu anki fizik durumunu bilmemekle beraber sakatlık sendromunu atlattığını söyleyebilirim. zaten türkiye'ye geldiğinde taraftarlar onu rehabilite edecektir.

    fiziki kapasitesi ligimizin çok üzerinde, premier lig gibi temponun baş özellik olduğu bir ligte bile sağ kulvarı yorulmadan kullanabilen bir oyuncu türkiye liginde soluklanmadan maçı tamamlar neredeyse. kuzey afrikalı olmasına rağmen takım disiplinine de yatkın bir profili var. sorunlu, şımarık, ben yıldız futbolcuyum havalarında biri değil.

    gelirse daha net yorumlar da yaparız ama konoplianka mı feghouli mi gibi bir versusu tek bacağıyla bile alır feghouli. öyle bir oyuncudan bahsediyoruz. modern futbolun ender saf kanat oyuncularından biri olması, bizim takımımızın da sağ bölgede büyük eksikliğinin olması sebebiyle muazzam bir transfer olur.

    keita'yı unutturur mu diye soran olursa,

    evet unutturur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın