• 78
    en az 2 adet orta saha oyuncusu ki isim vereyim lemina ve imbula, bir adet kanat yine isim vereyim feghouli alıp sneijder'i tutmadığımız sürece takribi 25. haftada bizler için hüsranla sona erecek sezondur.

    bak real madrid iki senedir kupalara ambargo koyuyor ama ne tonaldo ne bale, takımın rakibi çökerten bölgesi casemiro modric kroos üçlüsü. ronaldo veya bale olmadığında bu üçlü sahada ise görece daha kötü topçular asensio falan ile de maç kazanıyorlar ancak bir casemiro olmasın orta sahaları kırgınlaşıyor.

    keza senelerce dünyayı domine eden barcelona da xavi iniesta busquets üçlüsünün dağılmssı ve yaşlanması sonrasında önlerinde dünyanın en iyi 3 oyuncusu (sınıf olarak) olmasına rağmen büyük maçlarda sıçıp olmadık maçlarda puan kaybedebiliyor.

    eyyorlamam şu ki; orta saha adamı almamız ve bunun sayısının bir değil iki olması lazım. feghouli gelecek orta saha bir adam mı deseler yoksa feghouli yok ama lemina - imbula gelecek deseler benim tercihim ikincisi olur. zira yasin denen çin malı ronaldo'nun takıma olan zararı selçuk-tolga ikilisinin orta sahada takıma olan negatif etkisinden kat kat düşüktür.

    özet: 2 orta saha alırsak şampiyonluk yarışı içinde olacağımız, yoksa nanay sezon.
App Store'dan indirin Google Play'den alın