• 28239
    "evet uçaklar inmeye devam ediyor. geçen seferki ifademde zamanlama hatası oldu, 'önümüzdeki hafta' dedim. taraftarlardan özür diliyorum. bir hafta gecikme oldu"

    "sneijder önemli bir oyuncu. sneijder galatasaray'a hizmet etmeli mi, evet. sadece futbolcu olarak değil, yönetici, antrenör olarak da faydaları olur. sneijder'in kendi kariyeriyle ilgili planlamaları var. saygı duymak lazım"

    "görüşmelerde tudor-sneijder ilişkisine dayalı bir şey söz konusu değil"

    "tudor'da en çok beğendiğim şey, çok enerjik biri olması. çalışmaktan yorulmuyor. futbolcusuyla ikili ilişki içinde. kamptaki durumu biz biliyoruz, keşke kamera takıp onları çekseydim. insanlarla yakından ilgilenen bir antrenör. sadece sahada da değil. takımın 12. oyuncusu çerçevesinde olaya giren birisi"

    "sabri, altyapıdan gelmiş, galatasaray'ın bağrından doğmuş birisi. taraftarın şunu anlaması lazım; sabri çok iyi bir galatasaraylı. geldiğimiz noktada galatasaray'ın bundan sonra futbol oynama şekliyle ve başarı projesiyle bu hizmetlerin bir sonu oluyor. herkesin buna saygı göstermesi lazım"

    "bruma önemli bir oyuncumuzdu. podolski de kendi kariyer planlamalarını yaptı. birbirine benzeyen olaylar. podolski başarılı 2 sene geçirdi ve japonya'ya gitmek istedi. ne diyeceksiniz. çok da seviliyordu. bruma, 'dört senedir oyuncunuzum, bana müsaade edin, almanya'da oynamak istiyorum.' dedi. "

    dursun özbek

    özetle "giden tüm futbolcular kendileri ayrılmak istedi" diyor. sneijder için de "kendi kariyer planlamaları var" demiş. bu isimlerin konuyla ilgili bir açıklama yapmalarını dilerdim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın