resim
Selçuk İnan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Gaziantep FK
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 11069
    2011-2012 sezonunda gayet iyi oynayan, 2012-2013 sezonunun ikinci yarısında bir önceki sezondaki oyununa yaklaşan ve ondan sonra mütemadiyen düşen bir formu olan ve de nihayet son iki sezon sahada hayalet gibi dolaşan futbolcu. ama buna rağmen medyada kesinlikle "galatasaray'da selçuk'un bileti kesildi!", "selçuk inan takımdan ayrılıyor mu!", "işte selçuk inan'ın yeni adresi!" gibi manşetler göremiyoruz. nedense bir tane bile maaş eleştirisi okuyamıyorum, hadi performansı geçtik. çünkü performansına yeteri kadar bok atamadıklarının maaşını dillerine doluyorlar, dillerine derken, satılık kalemlerine yani.

    o kadar çaresiz hissettiriyor ki bu durum bizlere kendimizi, yapılan ilk 11'lerde muslera hariç herkesin yerine konuşulan isimler konuluyor ama bi bakıyorum selçuk orada. kimse gideceğini aklından geçirmiyor çünkü. tahmin yürütmem gerekirse kendisinin medyada epey bir dostu var ve eğer yönetim kendisini göndermek isterse medyayla papaz olup kulübe ve belki daha da özelinde yönetimlerine zarar verileceğini düşünüyor. yoksa takımda bir ağırlığının olduğunu düşünmüyorum. daha doğrusu bu ağırlığının halledilmeyecek bir olay olduğunu düşünmüyorum. kimler kimler gönderildi bu takımdan.

    velhasılı kelam, yağlı kapıyı bulmuş boş boş takılıyor adam. maalesef bizim de acizliğimiz var burada. sözde sosyal medya çok etkili diye kendimizi kandırıyoruz, senelerdir şu adamı gönderemedik. her köşe yazarına takacak bir kulpumuz var ama her söylediklerini orada burada paylaşmayı eksik etmiyoruz. o zaman 35'ine kadar selçuk'u izlemeye devam.
App Store'dan indirin Google Play'den alın