resim
Wesley Sneijder
Görev:Stratejik Danışman
Takım:-
Yaş:40
Uyruk:Hollanda
  • 14217
    hala at gözlüğünü çıkaramamiş yazarlarca kanımca boş argümanlarla savunulmaya çalışılan futbolcu. bakın değerli yazarlar kimse sneijder'i eleşiririken selçuk'u da eleştirmek zorunda değil ve kimse buna art niyet diyemez. sizin isteklerinize göre iş yapmıyoruz. açın (bkz: selçuk inan) başlığını ve bakın son iki sezondur kaç entryde selçuk övülmüş?

    sneijder'in görevi tamamlandı kulüpte. gitsin artık. fener'e mi gidiyor, bjk'ye mi gidiyor, bizi fifa'ya mı şikayet ediyor ne yaparsa yapsın. ayrıca bu fenere gitme kısmına bir parantez açmak istiyorum. değerli yazarlarımın kimilerinde sneijder sevdası o kadar büyümüş ki adam fener'e gitsin de arena'da(u: türk telekom stadyumu :() bize çaksın, özellile çaksın kelimesini vurgulamak istiyorum evet çaksın diyor. siz hani galatasaraylıydınız? bu ne perhiz bu ne lahana turşusu? kendinizi kandırmayın. ya efendice arkadaş sneijder giderse ben takımı bırakırım, sneijder'siz galatasaray benim takımım değil deyin biz de eyvallah diyelim, derdinizi anlayalım. ama eğer gerçekten galatasaraylı iseniz maval okumayın.

    kimler gitti kimler. değinmek istediğim bir nokta da "kimse galatasaray'dan büyük değildir." sözü bakıyorum da bazı değerli yazarlarımza batmış. kabul etseniz de etmeseniz de bu böyle.

    sneijder uçak değil. son iki sezon da yoklara oynadı. haydi yoklara oynadı da demiyeyim. haksızlık etmiş olrum. ama son iki sezon ki sneijder falan değil yossi kohen'di bence. ama şöyle asist yaptı falan demeyin komik duruma düşüyorsunuz. son haftalarda gol atmaya başlayan sinanbı eleşştirenlerle sneijder'in son haftalarda yaptığı asistsleri gözümüze sokmaya çalışan yazarlar aynı kişiler. bu kısımdan yerli sevici diye eleştilebilirim çünkü sözlük yazarlarına göre bu böyle. yerli bir futbolcuyu birazcık övmek yerli seviciliktir onlara göre. önceki entrylerime de bakabilirsiniz. ben iyi futbolcu seviciyim ya da iyi performans sevici olarak da tanımlayabilirim kendimi.

    bakın ben sneijdeer'e düşman değilim. öncek sneijder entryşerimde ücretine değinmişimdir illa ki. ama ücreti bahane. parası cebimden mi çıkıyor sanki? kime ne verirlerse versinler. az verseler de çok verseler de o para ne benim cebimden çıkıyor ne de benim cebime giriyor. ama işte yok olmuyor değerli yazar arkadaşlarım. sneijder volkanı hopul hopul hoplattığında ben de deli gibi sevindim, sneijder buffon'u yatırdığında ben de deli gibi sevindim, arena'da sneijder repilği ile ben de çılgınlara döndüm ama artık o sneijder yok ki.

    umarım sizlere iletmek istediklerimi doğru anlatabilmişimdir. bir de şunu ekleyeyim fanatiklik gerizekalılıktır. hayatta sneijder'den hatta galatasaray'dan önemli çok şey var. boş verin. kalp kırmayın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın