resim
Wesley Sneijder
Görev:Stratejik Danışman
Takım:DHSC Utrecht
Yaş:40
Uyruk:Hollanda
  • 14215
    bu nasıl bir sidik yarışıdır arkadaş ya nedir ya bu , sezon içinde taraftarın çoğunluğu gitsin diyordu ne oldu amk tudor gelince mi kıymete bindi? mevzu tudor vs değil sneijder yeni bir takım oluşumu için gitmeli , ben bu saatten sonra piskolojik olarak olumlu katkı vereceğini düşünmüyorum.

    taraftar mevzu sneijder dokundu mu hemen ya tudor, dursun, selçuk vs savaşlarına giriyor. abi evet sneijderden önce selçuk'un semih'in gitmesi gerek bunda okeyiz yada indirim yapılıyorsa selçuk'un sözleşmesi de indirim yapması gerek buna da tamam. lakin bu sneijder gerçeklerini değiştirmiyor. neymiş efendim sneijder giderse biz ne yaparız bilmem ne..

    şimdi sneijder milliyetçileri bıdı bıdı yapmasın , boşuna kulak çınlatmasın. bu takımdan gitmesi gerekirse hagi de gitmeliydi.(dipnot: gitmesi gerekseydi sakin.) yönetimin sneijder politikası sonuna kadar yanlış , itibarsızlaşma olayı zaten bu yönetime yakışır. herşeyden önemlisi sneijder güzel , düzgün bir insan.

    son olarak bu düşüncelerimi büyük bir sneijder hayranı olarak yapmış bulunmaktayım. geldiği gün sabaha kadar mutluluktan uyuyamayan bir şahıs olarak yazdım. biz galatasaray'ın bekçileriyiz arkadaşlar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın