resim
Bünyamin Gezer
Görev:Eski Hakem
Yaş:-
Uyruk:Türkiye
Görev Aldığı Maçlar
  • 66
    gereksiz yere üstüne gidilmemesi gerekendir. baros' un pozisyonunda ciddi bir faul yoktur. baros' un sakatlanması çok sert bir müdahaleye maruz kaldığını göstermez. keita' nın atılması da doğaldır. geriye kalan pozisyonlarda da ortalama bir tsl maçında yapılandan fazla hata yapılmamıştır.
    maçı kaybettik. bunun sebebi maçın ilk 15 dakikasında utanç duymamıza neden olacak kadar abartılı bir şekilde aciz ve mahkum oynamamız, leo franco' nun maçın kaderini çok ciddi düzeyde etkileyecek hatalar yapması, arda' nın gününde olmaması ve şanssız bir şekilde maçın henüz başında sakatlanan baros' un olmamasından dolayı ileride rakibe baskı yapamamamız gibi sebepler olup bünyamin gezer' e tabiri caizse bok atılması saçmalıktan başka bir şey değildir.
    yoksa aynı müdahale bizim oyuncumuza yapıldığında "hakem ananı ...", bizim oyuncumuz tarafından rakibe yapıldığında "hiçbişey yok, devam" diyen seyirci topluluğundan farkımız kalmaz.(u: bu entry' den alacağım ofsayt sayısı, bahsi geçen seyircilerin sözlükten bulunan kısmının rakamsal değeri ile doğru orantılı olup radyometre denilen aygıtla ölçülür)
App Store'dan indirin Google Play'den alın