resim
Wesley Sneijder
Görev:Stratejik Danışman
Takım:DHSC Utrecht
Yaş:40
Uyruk:Hollanda
  • 14169
    yıllık iznimi alsam 2 hafta ibiza'ya gidip hafif esmer bir şekilde dönsem, iş yerinde 1 ay laf sokulur bana, laf sokulmakla da kalmaz genel müdür muhtemelen tatilden yeni geldim kendimi yeniledim diye, iş kitler.

    şimdi düşünüyorum da 2 haftadır, kıçına oksijen tüpü takmış, afedersiniz götünden soluyan bir takım var. tüm türkiye'nin gördüğü s10 şaraplarını, kutlamaları vs. muhtemelen iş arkadaşlarında gördü. bilemiyorum altan bilemiyorum. oyun içinde oyun, nerden tutsan elinde kalıyor. yönetim o kadar berbat ki sneijder suçlu diyemiyorsun. sneijder o kadar vurdum duymaz gözüküyor ki, yönetime de kızamıyorsun. sneijder'e kızayım şuraya döşüyeyim diyorum, taraftarın havaalanına gittiği videoyu izliyorum, kendimi sonra juventus'a attığı golü izlerken buluyorum. schalke'ye 3. golü attığımızda fatih terim'i boğarcasına sevinirken buluyorum, gözlerim doluyor.

    ya kardeşim bir kerede diğer kulüpler gibi, entrikasız, normal kulüpler gibi sezon öncesi geçirmek istiyoruz. yok melo krizi, yok transfer yetişcek mi son 24 saat var fax uefaya çekilecek mi? yok sneijder dükkan açmış, adilsiyon elde çay siparişi topluyormuş, bi huzur bulalım ya, sürekli sözlükte 2 ye bölünüyoruz bir konuda.

    snayder diye bağırasım var, hayır korkuyorum, dönüpte '' ne var len'' derse boynuna sarılırım!

    https://www.youtube.com/watch?v=mt9sBxZQzh8
App Store'dan indirin Google Play'den alın